Färgade linser

förgade linserNär man känner att man vill förändra något i sitt utseende så kanske det inte räcker med en ny frisyr eller nya kläder. Planerna om att gå ner i vikt finns där men det här är ju inget som ger en snabb effekt. Ett intressant sätt att förändra sitt utseende på är att ändra ögonfärg. Numera så är det fullt möjligt att byta från grått och blått till brunt med hjälp av färgade linser och man kan köpa färgade linser online till priser som är riktigt vettiga. Du måste alltså inte ha behov av glasögon för att få tillgång till linserna med färg då de finns både med och utan styrka. Ju mer du experimenterar med olika färger och nyanser ju roligare blir det, och man kan ha vardagslinser såväl som festlinser som ger lite mer effekt då man befinner sig i mindre upplysta lokaler.

Från blått till brunt

Har man välsignats med bruna ögon eller kanske en blå färg som påminner om Medelhavet så kanske man tänker att detta är något man får leva med. För många så är gräset på andra sidan alltid grönare och man drömmer om att ha den ögonfärg som man inte har. I och med att man kan få fatt i färgade linser online så behöver man inte längre sukta efter det som man inte har. Det är nämligen billigt att skaffa linserna som gör den blåögde till brunögd och tvärtom. Okej, det är viktigt att förstå att det alltid är enklare att gå från en ljus färg till en mörkare, men det betyder inte att man inte kan göra tvärtom. Det man ska tänka på då man försöker gå från brunt till blått är att färgen alltid kommer att vara intensivare då man måste täcka det bruna med mer färg än då man går från ljusare blått till grönt eller brunt.

En mjuk nyansskillnad

Ett bra tips för den som vill använda sig av linserna med färg är att välja en mjuk nyansskillnad. Detta speciellt om det är första gången som man testar att byta färg på ögonen. Man behöver inte ens byta färg. Det finns linser som är till för att fördjupa den färg man redan har vilket kan ge en helt fantastisk effekt. De honungsbruna ögonen blir djupare och får en skarpare kontrast vilket ger ett skarpt intryck. Grå ögon kan förstärkas så att man får en färgnyans som är smått overklig. Testa med mindre nyansskillnader innan du ger dig på linserna som är till för att totalt förändra färg och intensitet.

Bra priser och kvalitetsprodukter

Kom ihåg att webbutiker erbjuder riktigt bra priser, i varje fall om man jämför med det som man kan finna i vanliga butiker. När du ska handla dina linser online så kan du alltid hålla utkik efter rabatter och erbjudanden men samtidigt så ska du veta att du för det mesta ändå får ett bra pris som gör det värt att shoppa linserna på nätet. I och med att du sparar pengar på köpet så kan du ju snabbare skaffa en ny variant och nyans för att experimentera vidare med ditt utseende och skapa effekter som blir perfekta i vardagen såväl som då det blir fest.