Lensstore

LensstoreLensstore.se är en fröjd för trötta ögon. Det här är en webbutik där man verkligen förstår hur man ska jobba med layout för att göra det enkelt för besökaren att hitta rätt bland linser, glasögon, solglasögon och tillbehör. Du kan också få hjälp med synundersökning via en optikerbutik i Stockholm, och om du har en specifik typ av lins som du köper från en vanlig optiker så kan Lensstore ge dig precis samma produkt men med största sannolikhet till ett bättre pris.

Det råder inga tvivel om att Lensstore är en mycket stor webbutik och sedan starten 2005 så har deras utbud bara blivit bättre och bättre. Idag så finner du i denna optikerbutik de linser eller glasögon som du är på jakt efter, och tack vare samarbeten med seriösa märken och tillverkare så är det kvalitetsprodukter som erbjuds.  Du får i stort sett precis samma utbud som du finner hos din lokala optiker fast i ett mycket enklare format. Det är nämligen väldigt lätt att beställa linser online och det oavsett om det handlar om kontaktlinser med styrka eller om färgade linser helt utan styrka. Du väljer det som du behöver och med några klick så är produkterna på väg hem till dig.

Snabba leveranser

Lensstore är också riktigt duktiga på det där med snabba leveranser. Vissa produkter kan du få inom 24 timmar. Det här beror förstås lite på vad det är som du har beställt och det är klart att glasögon med styrka tar längre tid att leverera än enklare linser. När du handlar för mer än 700 kronor så är frakten fri och dessutom så erbjuds du 90 dagars öppet köp. Supporten finns tillgänglig via telefon eller email och det här är en webbutik som verkligen lägger stor vikt vid att erbjuda sina kunder en personlig och engagerad service.