Netlens

NetlensNetlens är en renodlad webbutik för linser och glasögon. Här finner du ett riktigt stort sortiment av olika typer av kontaktlinser. Du kommer också att kunna beställa vanliga glasögon och solglasögon. Det som gör det så enkelt att handla linser online hos Netlens är att sajten har en mycket användarvänlig struktur. Du ser genast vad som finns och har du frågor så finns många svar direkt på sajten. Man har ingen fysisk butik men väl ett kontor i Stockholm som man kan kontakta med frågor via telefon och email. Netlens drogs igång 2005 och sedan dess så har de hjälpt mer än 200000 svenskar att hitta rätt linser och glasögon till fördelaktiga priser.

Bra priser för kvalitetsprodukter

Det som gör att så många väljer att köpa sina linser via den här webbutiken är att priserna som erbjuds kan vara 70% lägre än vad som är standard i en vanlig optikerbutik. Samtidigt så är kvaliteten på linser och glasögon hög. Anledningen till att priserna kan hållas så låga är att man har lägre omkostnader och att omsättningen är god. Det betyder också att du kan få viktiga tillbehör som linsvätska med bra bäst före datum. Hos Netlens så finner du fotokromatiska solglasögon och det är rätt ovanligt i butiker online. Du kan alltså köpa slipade solglasögon med din styrka som tonas i enlighet med ljusstyrka.

Tänk på att du behöver ett recept från optikerna för att kunna beställa glasögon och linser med styrka. Här finns även färgade linser utan styrka och då behöver man givetvis inget optikerrecept.

Snabba leveranser

De flesta beställningarna levereras inom 48 timmar. Det betyder att du snabbt kan få hem dina nya linser eller glasögon. Du kan alltid kontakta Netlens kundtjänst som nås via telefon under vardagar mellan klockan 10.00 och 17.00. Det går också bra att skicka ett mejl men missa inte att de allra vanligaste frågorna finns besvarade direkt i webbutiken.