Synexperten

SynexpertenSynexpertens webbutik gör det lätt för dig att handla linser online. Det här är en optikerbutik på nätet som även kan erbjuda synundersökningar hos en lokal butik i Södertälje. Man planerar att i framtiden utöka med fler fysiska optikerbutiker. Hos Synexperten.se så kan du handla linser, glasögon och solglasögon från kända märken och tack vare samarbeten med svenska glasögonföretag så kan man erbjuda ett brett sortiment till goda priser. Ta en titt på de erbjudanden som ges för tillfället och passa på att handla det du behöver till ett bättre pris då en kampanj pågår.

Sortiment och priser

Man kan inte säga att det här är nätets mest välsorterade optikerbutik vad gäller vanliga glasögonbågar, men det är heller inte kvantitet som står i fokus. Synexperten är måna om kvalitet och man erbjuder bara produkter som är hållbara och säkra. Inom kategorin solglasögon så kommer du att finna riktigt många kända märken medan de vanliga bågarna inte är lika många och varierade. Priserna ligger på en bra nivå och det ska även nämnas att du kan köpa tillbehör som glasögonspray och linsvätska. Utbudet av linser inkluderar endagslinser, månadslinser och även färgade linser.

Support och leverans

Om du har frågor så kan du lätt komma i kontakt med Synexpertens support som du når via telefon eller email. När du har lagt in en beställning så kommer leveransen att ta mellan 2 till 12 arbetsdagar. Linser går snabbast och kommer fram inom några dagar medan glasögon kan ta över en vecka att ta fram och leverera. Om det handlar om väldigt höga styrkor så kan det dock dröja lite längre. Villkoren för returer och reklamationer är helt i enlighet med svenska lagar men ta ändå en titt på detta innan du beställer.