Synfel

Synfel Synfel är en webbutik med linser, läsglasögon och solglasögon. Det här är en butik med ett varierat sortiment som erbjuder säkra köp på nätet. Här kommer du att finna alla tillbehör som du kan tänkas behöva till dina linser, och om du är intresserad av färgade linser utan styrka så är det bara att ange styrka 00.0 då du beställer dessa. Genom ett avtal med optikerkedjan Din Syn så kan man även erbjuda synundersökningar på många olika orter. Det enda som kan upplevas som en brist med denna synbutik på nätet är att det just nu inte finns några vanliga bågar presenterade i webbutiken, men det kanske är något som kan tänkas tillkomma i framtiden.

Speciella erbjudanden

Den som använder linser regelbundet kan dra stor nytta av tjänsten som gör det möjligt att abonnera på linserna. Med ett linsabonnemang så blir man inte stående utan linser och dessutom så kan man få bra priser för regelbundna köp. Det här är också en butik som för kända märken som man kan lita på och här finns allt från vanliga endagslinser till färgade linser utan styrka. Det erbjuds även ett stort sortiment av billiga linser inom kategorierna endagslinser, månadslinser, dygnet-runt linser, färgade linser och toriska linser.

Kundtjänst och frakt

Om du handlar för mer än 700 kronor så är frakten gratis och man försöker alltid att skicka med snabbast möjliga leveransmetod. Hur snabbt du får det som du har beställt beror förstås på vad det är. Linser och tillbehör går vanligtvis snabbt men om du tycker att det verkar dröja lite väl länge så kan du alltid tala direkt med Synfels kundtjänst som är öppen varje vardag mellan 9.00 och 17.00. Det går att ringa eller att mejla med frågor och det ska också sägas att Synfel har en bra frågor-och-svar avdelning på sin hemsida.