TitanOptik

TitanOptikTitanOptik.se är onlineversionen av en optikerbutik som ligger på Ringvägen 64 i Stockholm. Det här är en webbutik med ett mycket stort sortiment och kundvillkor som känns särskilt tilltalande. Vad sägs till exempel om fri frakt på alla beställningar eller möjligheten att få halva priset på andra paret. Listan med erbjudanden är lång och det gör att de allra flesta kan få ut lite mer då de handlar linser, glasögon eller solglasögon via TitanOptik. Butiken är säker och erbjuder en effektiv kundtjänst. Namnet skvallrar om att du här kommer att finna ett unikt sortiment av bågar som är gjorda av titan som är ett mycket lätt och exklusivt material.

Kvalitetssortiment

TitanOptik har mer än 20 års erfarenhet inom området glasögonoptik och det är något som du som kund kommer att tjäna på. Här kan du få svar på viktiga frågor och finna helt rätt linser eller glasögon. Allt som beställs via webbutiken görs i ordning i den fysiska butiken och det är en fördel. Även om man är nischade mot bågar av titan så inkluderar sortimentet mycket annat och det är lätt att finna ett par unika bågar som man kommer att trivas med såväl som linser av hög kvalitet. TitanOptik jobbar nämligen med de allra största leverantörerna och tillverkarna i Sverige och i Europa så variationen är mycket god.

Om du är ute efter glasögon för barn så kommer du att finna detta i denna webbutik och det finns givetvis linser för endagsbruk såväl som för månadsbruk. Det som lyser med sin frånvaro i webbutiken är färgade linser men detta är kanske något som kommer att introduceras inom kort då de färgade kontaktlinserna är högst efterfrågade.

Support och erbjudanden

TitanOptik skickar sina försändelser med posten och frakten är fri så länge som den är inom Sverige. Du når supporten direkt i den fysiska butiken via telefon eller via email. Ett unikt erbjudande är att du kan låna hem bågar och testa dessa innan du bestämmer dig för att handla, och dessutom så kan du få solglasögon på köpet då du köper ett par progressiva glasögon i prisklassen 2990 kronor. Vid köp av solglasögon från 990 kronor så är även en synundersökning gratis.